Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Compara

Crystals by Preciosa

Postat pe22-04-2021

Cum probabil ati observat, stocurile la Cristalele si Perlele Swarovski se diminueaza sau dispar incet-incet, nu mai sunt reimprospatate si acest lucru se datoreaza deciziei Swarovski de a parasi piata de DIY.

Evident, cu totii am fost bulversati de aceasta stire mai ales ca de cand ne stim Swarovski a fost vazut ca un manufacturier de cristale premium si mereu respectat pentru calitatea si stralucirea produselor sale.

Asadar cei 7 ani de “importator direct al Swarovski” ai margelelor delicioase s-au oprit in 2021.

Si noi, ca si voi, am fost pusi in fata unui moment dificil intrebandu-ne cum ne vom descurca de acum incolo fara sclipirea acestor cristale. Acum avem si un raspuns. Margeledelicioase.ro isi va extinde substantial gama produselor PRECIOSA.

PRECIOSA este binecunoscuta pentru cristalele sale autentice fabricate din nisip natural de Boemia si daca nu vrei sa sacrifici calitatea proiectelor tale este alegerea perfecta. In plus, are o istorie bogata si este binecunoscuta in intreaga comunitate DIY si handmade.

Preciosa este cladita pe o traditie de 470 de ani in fabricarea sticlei, totul incepand in anul 1448 in “Crystal Valley”. In 1948 un numar de 25 de companii si manufacturieri din Jablonec, Liberec si Turnov si-au unit eforturile intr-o companie nationala sub numele oficial de PRECIOSA.

Asa cum vei observa, de acum, Elementele Swarovski din stoc se vor epuiza usor-usor si in acelasi timp va incepe sa creasca numarul produselor din categoria PRECIOSA.

Te asteptam cu drag sa descoperim impreuna lumea plina de culoare, stralucire si forme din noua categorie.

Pune-ti imaginatia la incercare si arata-ne ce proiecte delicioase poti face cu cristalele PRECIOSA.

Contul meu

Contul meu

Meniu

Trebuie sa fii autentificat pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare