Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Compara

Sondaj

  • Unde ne urmaresti in social media?

5 sfaturi pentru cand cumperi margele online

Postat pe20-02-2023

Sa cumperi margele online este un mod fantastic sa descoperi forme si modele la care nici nu te-ai gandit. Online? Da, si ajung si direct la usa ta. Trebuie doar sa iti pui imaginatia la incercare bucurandu-te de multitudinea de forme si culori.

Cu toate astea, inainte de a-ti umple cosul cu margele delicioase, citeste cele 5 sfaturi pentru a te asigura ca sesiunea ta de shopping de margele iti va aduce exact de ce ai nevoie in cantitatea si pretul optim.

1.

Fa-ti propriul research

Daca este pentru prima oara cand cumperi de pe un site margele online sau pentru prima oara cand cumperi un anumit model fa-ti propriul research. Verifica datele vendorului si vezi ce tutoriale sunt disponibile pentru modelul pe care vrei sa-l incerci. Vezi videourile artizanilor ce deja folosesc ce vrei tu sa cumperi.

2.

Asigura-te ca e modelul dorit

Asigura-te ca ai inteles cum arata modelul dorit. Nu te uita doar la poze – vezi in descriere din ce material este, ce dimensiuni are (gandeste-te ca o moneda de 10 bani are 20 de mm), cam care este diametrul gaurii, cate gauri are si chiar si cum sunt ele pozitionate prin margele. Nu ignora descrierea culorii/ efectelor si viziteaza site-urile producatorilor atunci cand ti se recomanda in descriere. Ai citit si tot nu e clar? Foloseste cu incredere functia “solicita informatii”.

3.

Atentie la cantitati si pret

Uita-te la cantitatea in care se vinde produsul. Sigur nu vrei sa te trezesti cu 10 margele daca aveai nevoie de una singura! Vezi ce inseamna un set. Vezi daca se vand in grame sau in bucati sau in seturi. Verifica si profita de optiunea - daca este disponibila - de “Reduceri la volum” si de sectiunea de margele en gross.

4.

Verifica adresa de livrare

Esti gata sa dai comanda? Verifica adresa de livrare (completitudinea si chiar orasul/ judetul selectat), numarul de telefon. Clar nu vrei sa ajunga in Bucuresti daca tu esti din Bacau.

5.

Alege modalitatea de livrare dorita

Asigura-te ca selectezi modalitatea de plata dorita. Vezi daca e vreun avantaj pentru tine la selectarea altei metode de plata. Poate e mai ieftin in cazul in care platesti online cu cardul prin 3D secure.

Contul meu

Contul meu

Meniu

Trebuie sa fii autentificat pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare