Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Compara

Returnare

.

Cum returnez ceva?

In situatia in care doriti sa returnati produsele achizitionate, puteti sa o faceti confom legii (*). Va atragem atentia ca coletele neridicare de la posta/ curier NU se incadreza in categoria "returnare" si sunt considerate, prin definitie, colete/ comenzi nereceptionate de catre client.

Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. Drept urmare, nu acceptam returnari de la persoanele juridice. 

Produsele comandate pe margeledelicioase.ro pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice începând din ziua la care intraţi dvs. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă sau e-mail, înainte de expirarea perioadei de retragere. 

În acest scop puteţi, de exemplu, completa şi transmite electronic formularul standard de retragere disponibil pe site-ul nostru (folosirea lui nu este însă obligatorie, important este ajunga la noi informatiile mentionate in formular.) sau orice altă declaraţie neechivocă (de ex. email la adresa office@margeledelicioase.ro, scrisoare recomandata). Independent de opţiunea aleasa pentru a ne informa ca doriti sa va exercitati dreptul de retragere, vă vom transmite fără întârziere prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere si alte detalii privind returnarea (adresa de returnare in functie de mijlocul de transport ales de Dvs.).

Cheltuielile de retur vor fi suportate de catre client conform legislatiei in vigoare. (Conform OG 34/2014 ”Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care profesionistul acceptă să suporte acele costuri sau în care profesionistul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator.”).

In cazul retragerii, consumatorul trebuie sa returneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile. 

margeledelicioase.ro accepta colete retur prin orice firma de curierat. Nu acceptam returnarea prin Posta Romana. 

Nu vor fi acceptate colete trimise cu ramburs si/sau cu plata transportului la destinatar, plata transportului fiind suportata integral de catre dvs.

Produsele se returneaza in forma lor originala (sa aiba etichetele originale, margelele si accesoriile sa nu fi fost folosite) si in cantitatea integral comandata impreuna cu documentele ce le-au insotit (in original, daca se returneaza intreaga comanda, sau in copie, daca se returneaza partial o comanda) dupa completarea si transmiterea formularului de retur si confirmarea primirii acestuia de catre margeledelicioase.ro. 

Va rugam sa folositi un ambalaj protector pentru expeditie. Produsele nu trebuie sa fie zgariate, deteriorate, sa nu le lipseasca, acolo unde este cazul, accesorii sau sa nu aiba etichetele intacte.

La primirea coletului vor fi verificate produsele pentru a se constata daca indeplinesc conditiile de mai sus, in caz contrar acestea putand fi refuzate sau valoarea produselor diminuata corespunzator, conform prevederilor legale. In cazul returnarii de produse din categoria "margele en-gros" ale caror ambalaje au fost desigilate de catre client, contravaloarea produselor returnate va fi diminuata cu 20% fata de pretul de achizitie.   

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dvs., inclusiv costurile livrării (doar in cazul returnarii integrale a unei comenzi), cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată. 

SC Margele Delicioase SRL lucreaza doar cu cont colector, neralizand operatiuni cash, astfel incat contravaloarea produselor returnate va va fi restituita prin transfer bancar, direct in contul dvs. bancar deschis in Romania. Impreuna cu confirmarea de primire a solicitarii de returnare, va vom solicita transmiterea urmatoarelor date necesare realizarii transferului bancar: NUME TITULAR CONT (preferabil numele pe care a fost realizata comanda), NUMAR CONT BANCAR (cod IBAN) si BANCA la care aveti deschis contul - scrise cu majuscule. Eventualele comisioane percepute de banca la care aveti deschis contul pentru incasarea contravalorii produselor vor fi suportate de catre dvs.  

(*) Informatii pentru consumatori (sumar extras din Ordonanta de urgenta nr. 34/2014, publicata în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014): Aveţi dreptul de a returna produsele achizitionate fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice (începând din ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor). Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă la adresa postala de pe factura fiscala sau e-mail, înainte de expirarea perioadei de retragere.

Conform legii, sarcina probei privind exercitarea dreptului de retragere dintr-un contract revine consumatorului (art.10).

Informații comandă

Informații produs și returnare

Contul meu

Contul meu

Meniu

Trebuie sa fii autentificat pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare