Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Compara

Sondaj

 • Unde ne urmaresti in social media?
  21.4%
  23.8%
  19%
  19%
  16.7%

Termenii si conditii de utilizare

.

Preambul:

Utilizarea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Avand in vedere acestea si pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului margeledelicioase.ro se recomanda citirea completa a documentului.

SC Margele Delicioase SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. margeledelicioase.ro este un magazin virtual, on-line si nu exista punct de desfacere ("magazin fizic")

Definitii:

Site-ul www.margeledelicioase.ro este proprietatea SC Margele Delicioase SRL, inregistrata in Bucuresti, Sector 3, Str. Sold. Serban Ghita nr. 55, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/4829/2022, cod unic de identificare RO45795047, Capital social: 200 RON, denumita in continuare Furnizor.

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul acestui magazin virtual va fi denumita in continuare Client.

Fotografiile, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.margeledelicioase.ro, vor fi denumite in continuare Continut.

Comanda este un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Furnizor si Client prin care Furnizorul este de acord sa livreze produsele din comanda si Clientul este de acord sa primeasca aceste produse si sa faca plata acestora.

Produse - orice produse de pe site care urmeaza a fi furnizate de catre Furnizor, Clientului.

Drepturi de autor:

Intregul continut al www.margeledelicioase.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC Margele Delicioase SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Margele Delicioase SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului margeledelicioase.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa office@margeledelicioase.ro.

Drepturile de autor asupra continutului creat de client apartine acestuia, dar prin publicarea acestui continut pe www.margeledelicioase.ro, clientul este de acord cu folosirea continutului de catre Furnizor in scop de promovare.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:

Conform cerintelor legale pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., si in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga datele dumneavoastra altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit si prealabil.

Declinarea responsabilitatii:

Continutul site-ului fost realizat cu atentie prin introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor, dar totusi pot aparea erori / greseli de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile, imaginile etc. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea acestor erori. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi sensibil de imagini, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de la producatori. Clientii pot solicita telefonic sau direct pe site informatii detaliate privind produsele.

Caracteristicile produselor prezentate pe site sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si furnizori. SC Margele Delicioase SRL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv. 

Termene si costuri de livrare:

In urma lansarii comenzii, Clientul va primi in cel mai scurt timp un e-mail de confirmare.

Termenul de livrare al produselor comandate, prin livrare intelegandu-se momentul in care comanda Clientului este expediata de Furnizor, se incadreaza in medie, intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii, dupa cum urmeaza:

 • Comenzile cu livrare prin curierul rapid Fan Courier primite pana in ora 12.00 vor fi expediate in aceeasi zi, iar cele primite dupa aceasta ora in a doua zi lucratoare. 
 • Comenzile cu livrare prin curierul rapid Bookurier primite in cursul unei zile pana in ora 18.00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare, iar cele primite dupa ora 18.00 in a 3-a zi lucratoare (de ex. o comanda lansata miercuri dupa ora 18.00, va fi expediata vineri, respectiv o comanda lansata vineri dupa ora 18.00, respectiv in weekend va fi expediata in cursul zilei de marti).

Exceptie de la termenele mentionate mai sus vor face comenzile plasate in zilele libere (sambata si duminica) si/sau de sarbatori legale si comenzile plasate in perioadele de vacanta ale Furnizorului care vor fi expediate in cel mai scurt timp de la reluarea activitatii de catre Furnizor. 

Termenele de livrare vor putea suferi modificari (intarzieri) si datorita unor conditii neprevazute, intarzieri ce vor fi aduse la cunostinta Clientului de catre Furnizor in cele mai scurt timp de la producerea acestora. In niciun caz nu se poate imputa Furnizorului aceste fapte neprevazute.

De asemenea, in cazul in care Furnizorul primeste informatii/date incomplete si/sau eronate pentru facturarea si/sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de expediere a comenzii, acesta incadrandu-se intr-un termen de maxim 3 zile lucratoare.

Livrarea produselor comandate nu este gratuita. Costurile de expediere variaza in functie de modalitatea de expediere selectata. Acestea sunt de:

Modalitate de livrare (*) LOCO (Bucuresti) National
Plata card/ OP Plata ramburs Plata card/ OP Plata ramburs
Bookurier 6 11 17 22
FAN Courier  (incepand de la **) 15,57 23,35 20,23 28,01

(*) Preturi in lei cu TVA
(**) Pret estimat (valoarea finala este in functie de localitatea de destinatie). Valoarea de transport prin Fan Courier va fi calculata in timp real in ultimul pas de finalizare a comenzii, fiind direct influentata de valoarea comenzii si localitatea de destinatie.

Comenzile vor fi expediate la adresa inregistrata de Client pe site sau la adresa specificata de Client in procesul de finalizare a comenzii. Aceasta adresa poate fi modificata inainte de transmiterea comenzii sau dupa transmiterea acesteia, daca produsele nu au fost inca expediate catre Client. Daca produsele au fost expediate, Clientul va suporta in intregime costurile pentru re-expediere.

In cazul comenzilor care beneficiaza de transport gratuit si au kilometri exteriori cu Fan Courier, expedierea se va face in mod automat cu Bookurier.

Datele de facturare pentru persoanele juridice vor fi furnizate la momentul plasarii comenzii. Orice solicitare de modificare a datelor de facturare ulterior plasarii comenzii, nu va fi luata in considerare. 

Nu exista limita de comanda referitoare la suma (comanda minima) sau cantitate.

Comenzile pentru care s-a optat ca plata sa se realizeze prin transfer bancar (cu ordin de plata) trebuie achitate in avans (inainte de expedierea comenzii) si vor fi anulate in cazul in care plata acestora nu este confirmata in contul nostru in termen de 3 zile lucratoare de la data realizarii comenzii.

Daca adresa de e-mail inregistrata la crearea contului in magazinul nostru este fictiva, iar mesajele noastre catre Client se intorc, sau daca impreuna cu comanda Clientul nu transmite datelele necesare pentru procesarea, expedierea si facturarea comenzii sau transmite date de livrare in mod evident eronate, comanda va fi anulata.

In cazul folosirii pentru crearea contului a adreselor de email de tipul "...@auto-generated.opc", la momentul primirii unei comenzii va fi trasmis un mesaj de verificare si confirmare a comenzii, catre adresa de email respectiva iar in cazul in care mesajul nu poate livrat catre adresa de email respectiva si nici nu primim un raspuns in termen de 24h, comanda respectiva va fi anulata.  

In acest moment Furnizorul expediaza comenzi doar pe teritoriul Romaniei.

Clientul poate suplimenta o comanda deja lansata doar in cazul in care comanda este "in curs de procesare". In vederea suplimentarii, Clientul trebuie sa trimita un mesaj la office@margeledelicioase.ro care sa indice pentru ce numar de comanda este completarea, precum si produsele, cantitatile si codurile produselor pe care doreste sa le mai adauge sau sa comunice aceste date prin telefon la numarul afisat pe site. Suplimentarea unei comenzi altfel decat cum este descris mai sus, va fi tratata ca o comanda separata, urmand a fi expediata separat. Comenzile aflate in statusul de "facturata si ambalata" nu vor putea fi suplimentate. Orice completare va fi considerata o noua comanda, urmand a fi expediata separat.

Exceptie de la cele mentionate mai sus fac comenzile deja achitate (cu cardul bancar la momentul lansarii sau prin transfer bancar), care nu vor putea fi suplimentate indiferent de statusul in care se afla, si comenzile din perioadele de promotii (de ex. Black Friday).

Modalitatea de plata selectata nu va putea fi modificata ulterior lansarii comenzii.

Returnarea produselor:

Returul produselor sau dreptul de renuntare unilaterala a contractului din partea consumatorului este reglementat in legislatia romaneasca de Ordonanta Guvernului nr. 34/2014, publicata în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Conform legislatiei in vigoare aveti dreptul de a returna produsele comandate, daca produsele au in cauza au fost comandate de catre Client, in calitate de persoana fizica.

Produsele comandate pe margeledelicioase.ro pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice începând din ziua la care intraţi dvs. (clientul) sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă sau e-mail, înainte de expirarea perioadei de retragere. Independent de opţiunea aleasa pentru a ne informa ca doriti sa va exercitati dreptul de retragere, vă vom transmite fără întârziere prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere si alte detalii privind returnarea (adresa de returnare etc.).

Cheltuielile de retur vor fi suportate de catre client conform legislatiei in vigoare. (Conform OG 34/2014 ”Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care profesionistul acceptă să suporte acele costuri sau în care profesionistul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator.”).

In cazul retragerii, consumatorul trebuie sa returneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile. 

Furnizorul (margeledelicioase.ro) accepta returnarea produselor prin orice firma de curierat. Nu este acceptata returnarea acestora prin Posta Romana. 

Nu vor fi acceptate colete trimise cu ramburs si/sau cu plata transportului la destinatar, plata transportului fiind suportata integral de catre client. 

Produsele se returneaza in forma lor originala (sa aiba etichetele originale, margelele si accesoriile sa nu fi fost folosite) impreuna cu documentele ce le-au insotit (in original, daca se returneaza intreaga comanda, sau in copie, daca se returneaza partial o comanda) dupa completarea si transmiterea formularului de retur si confirmarea primirii acestuia de catre margeledelicioase.ro. 

Este necesara folosirea unui ambalaj protector pentru expeditie. Produsele nu trebuie sa fie zgariate, deteriorate, sa nu le lipseasca, acolo unde este cazul, accesorii sau sa nu aiba etichetele intacte.

La primirea coletului vor fi verificate produsele pentru a se constata daca indeplinesc conditiile de mai sus, in caz contrar acestea putand fi refuzate sau valoarea produselor diminuata corespunzator, conform prevederilor legale. In cazul returnarii de produse din categoria "margele en-gros" sau care vin ambalate individual in cutii, cum sunt de exemplu, incuietorile Claspgarten, ale caror ambalaje au fost desigilate de catre client, contravaloarea produselor returnate va fi diminuata cu 20% fata de pretul de achizitie.   

Dacă alegeti sa vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dvs., inclusiv costurile livrării (doar in cazul returnarii integrale a unei comenzi), cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată. 

Margele Delicioase SRL lucreaza doar cu cont colector, neralizand operatiuni cash, astfel incat contravaloarea produselor returnate va va fi restituita prin transfer bancar, direct in contul dvs. bancar deschis in Romania. Impreuna cu confirmarea de primire a solicitarii de returnare, va vom solicita transmiterea urmatoarelor date necesare realizarii transferului bancar: NUME TITULAR CONT (preferabil numele pe care a fost realizata comanda), NUMAR CONT BANCAR (cod IBAN) si BANCA la care aveti deschis contul - scrise cu majuscule. Eventualele comisioane percepute de banca la care aveti deschis contul pentru incasarea contravalorii produselor vor fi suportate de catre dvs.  

Mai multe detalii privind returnarea produselor sunt disponibile in sectiunea de pe site (pagina) Returnare.

Taxe suplimentare/ reducere de taxe:

In functie de locatia/ istoricul comenzilor clientului si in functie de valoarea comenzii, Furnizorul poate percepe o taxa de transport suplimentara din partea clientului sau plata inainte de procesarea sau expedierea comenzii (de exemplu, in cazul in care Clientul nu a ridicat de la Oficiul Postal o comanda anterioara sau a refuzat la curier receptionarea unei comenzi).

De asemenea, Furnizorul poate oferi o gratuitate sau o reducere a taxelor de transport, care va fi comunicata direct Clientului beneficiar.

Transferul Proprietatii

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Clientului in locatia indicata in comanda, intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier/Posta Romana.

In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Furnizor sa permita Clientului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii acestora.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, sau copierea / utilizarea continutului fara acordul furnizorului va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului si va face obiectul unei plangeri penale, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt. De asemenea, furnizarea de date si informatii false in scopul creearii de prejudicii asupra furnizorului va fi considerate frauda si va face, de asemenea, obiectul unei plangeri penale, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Forta Majora

Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentului imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. 

Litigii

Prezentul document este supus legii romane. Orice litigiu aparut intre Client si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

In urma intrarii in vigoare a Regulamentului 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum comerciantii din Uniunea Europeana care incheie contracte de vanzare online trebuie sa furnizeze un link electronic catre Platforma SOL. Platforma SOL este conceputa ca un instrument online dezvoltat de Comisia Europeana si care functioneaza ca un punct de intrare unic pentru consumatorii si comerciantii care doresc o solutionare pe cale extrajudiciara a litigiilor rezultate din tranzactiile online.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate si neconditionat raspunderea. 

Contul meu

Contul meu

Meniu

Trebuie sa fii autentificat pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare