Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Compara

Sondaj

  • Unde ne urmaresti in social media?

Puncte cadou

.

Ce sunt punctele cadou?

Ele reprezinta unul din modurile noastre de a recompensa clientii fideli. Valoarea a 10 puncte cadou este de 1 leu (1 punct cadou valoreaza 0,10 bani). 

Cum se acumuleaza punctele cadou?

Punctele cadou se acumuleaza de fiecare data cand faci cumparaturi pe margeledelicioase.ro si pui in cos produse ce au atasate puncte cadou (produsele cu puncte cadou sunt marcate cu urmatoarea eticheta: << Cumpara acest produs si primesti “x” punct(e) cadou >>). Nu toate produsele poarta puncte cadou.

Poti sa vezi cate puncte cadou ai acumulat pana in prezent autentificandu-te si accesand "contul meu", sectiunea “Punctele mele cadou”. Punctele acumulate in urma unei comenzi vor fi adaugate in contul tau dupa ce comanda ta a primit statusul de “comanda expediata”.

De asemenea, poti acumula puncte cadou prin lasarea de review-uri la produsele comandate de la noi. Un review valoreaza 1 punct cadou. Punctele cadou sunt adaugate manual in contul tau de client, imediat dupa validarea acestora.   

Cand pot fi folosite?

Te poti folosi de punctele cadou acumulate oricand doresti pe durata de valabilitate a acestora. Trebuie doar ca inainte de finalizarea comenzii sa introduci in sectiunea “Puncte” numarul de puncte cadou pe care doresti sa il folosesti (minimul este de 10 puncte) si sa apesi pe “Foloseste”. Punctele cadou acumulate la o comanda curenta vor putea fi utilizate incepand cu urmatoarea comanda lansata in magazin, exceptie facand completarile la comenzi. 

Punctele cadou nu pot fi folosite ulterior lansarii comenzii.

Au punctele cadou o valabilitate?

Da, punctele cadou sunt valabile 120 de zile de la momentul adaugarii acestora in contul tau.  

ATENTIE!

Punctele cadou nu sunt valabile decat pe site-ul margeledelicioase.ro, nefiind transferabile in bani. Punctele cadou obtinute in urma unei comenzi returnate  si/ sau anulate se vor elimina din cont. Punctele cadou nu sunt transferabile intre conturi. margeledelicioase.ro isi rezerva dreptul de a aduce modificari la politica de puncte cadou, de a le modifica valoarea sau de a le suspenda/ anula, in orice moment.  

Contul meu

Contul meu

Meniu

Trebuie sa fii autentificat pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare