Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Compara

Intrebari frecvente

.

Q: Ce fac daca nu imi recunoaste parola din site-ul vechi?

A: Parolele din site-ul vechi nu au putut si recuperate fiind criptate. La prima logare in noul site te rugam sa iti resetezi parola. Mergeti la autentificare - > Clienti inregistrati - > apoi apasati Ai uitat parola? si urmati pasii introducand adresa de email cu care erati inregistrati in vechiul site. Va RUGAM ca INAINTE de lansarea unei comenzi sa verificati corectitudinea datelor tale. 


Q:
Cum livrati ? Posta/curier sau se ridica personal?

A: Ca modalitati de livrare avem disponibile, pentru moment, urmatoarele variante:

  1. Fan Courier. Costurile incep de la 8,33 lei si variaza in functie de modalitatea de plata selectata (avans sau ramburs) si de localitatea de destinatie. 
  2. Bookurier. Costurile variaza intre 6 si 22 lei in functie de localitate si modalitatea de plata selectata (avans sau ramburs). 

Q: Este sigur sa platesc cu cardul?

A: Da este. Mobilpay™ nu stocheaza datele confidentiale ale cardului tau, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile tale sunt in siguranta. Mai mult, prin inrolarea cardului in programul 3D-Secure poti obtine o parola suplimentara special creata pentru plata online, pe care o poti folosi ca PIN virtual.

Q: Care este comanda minima?

A: Pe situl nostru nu exista comanda minima.

Q: Se poate modifica modalitatea de plata selectata la lansarea comenzii?

A: Nu, situl nostru nu permite modificarea modalitatii de plata ulterior lansarii comenzii.

Q: Am lansat deja o comanda si as vrea sa mai adaug ceva la ea. Cum procedez?

A: In cazul in care comanda este "in curs de procesare", te rugam sa ne trimiti un mesaj la office@margeledelicioase.ro care sa indice pentru ce numar de comanda este completarea, precum si produsele, cantitatile si codurile produselor pe care doresti sa le mai adaugi. Suplimentarea unei comenzi altfel decat cum este descris mai sus, va fi tratata ca o comanda separata, urmand a fi expediata separat. Comenzile aflate in statusul de "facturata si ambalata" NU pot fi suplimentate. Orice completare va fi considerata o noua comanda, urmand a fi expediata separat.

Exceptie de la cele mentionate mai sus fac comenzile deja achitate (cu cardul bancar la momentul lansarii sau prin transfer bancar), care nu vor putea fi suplimentate indiferent de statusul in care se afla, si comenzile din perioadele de promotii (de ex. Black Friday).

Q: Ce inseamna AB?

A: AB este prescurtarea de la Aurore Boreale.

Q: Ce inseamna S/L?

A: S/L este prescurtarea de la Silver-Lined.

Q: Pentru cristalele Swarovski achizitionate de pe margeledelicioase.ro primesc un certificat? 

A: Da, impreuna cu cristalele Swarovski achizitionate de la noi vei primi in colet un certificat de autenticitate, anexat facturii.

Q: Sunteti importator direct pentru cristalele Swarovski?

A: Da, incepand cu anul 2012.

Q: Puteti aduce si alte cristale Swarovski decat cele disponibile in magazin?

A: Da, putem aduce la comanda orice alte tipuri de cristale sau perle disponibile in portofoliul Swarovski. Pentru o oferta personalizata te rugam sa ne trimiti o cerere de oferta pe adresa de email office@margeledelicioase.ro.   

Contul meu

Contul meu

Meniu

Trebuie sa fii autentificat pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare